Parteneri


S.C. SAN SOFTWARE S.R.L. - partener principal ... despre San Software

proiectul este realizat în colaborare cu urmatorii parteneri:

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA DIN BRASOV

Inceputul si dezvoltarea invatamantului universitar in Brasov isi au originea in vechile traditii culturale si climatul cultural intens al orasului. Aici, creatia tehnica si stiintifica inginereasca - bine cunoscuta - activitatea artistica creatoare in domeniile literaturii si culturii populare, cat si studiile intensive din numeroasele scoli de toate gradele, se contopesc intr-o armonie desavarsita... mai multe

UNIUNEA GENERALA A INDUSTRIASILOR DIN ROMÂNIA - UGIR - 1903 BRASOV

UGIR-1903 constituie una din cele mai mari si mai importante confederatii patronale din Romania, organism de reprezentare din punct de vedere patronal a industriei romanesti si a capitalului autohton, continuator al traditiei de peste 100 de ani a miscarii patronale din Romania... mai multe


CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV

Camera de Comert si Industrie Brasov denumitã in continuare CAMERA , este o organizatie de tip asociativ, autonoma, neguvernamentala, de interes public si utilitate publica, apolitica, fara scop patrimonial, non profit, cu personalitate juridica, creatã pentru a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri brasovene în raport cu autoritãtile publice si cu organismele din tara si din strainatate... mai multe

S.C. ENNA CHER S.R.L.

Este o firma producatoare de software pentru diverse domenii de activitate si prestatoare de servicii de consultanta în domeniul informatic, management si marketing. Este o companie având la baza personal cu experienta acumulata în decursul a mai mult de 10 ani de activitate prin proiecte de implementare si dezvoltare de solutii software. Cauta în permanenta sa vina în întâmpinarea clientilor cu noi propuneri pentru îmbunatatirea proceselor economice pe care le deruleaza. În ultimii ani de activitate firma a realizat cercetari de piata în diverse domenii de activitate de la cele comerciale la cele sociale, a realizat studii de fezabilitate, planuri de afaceri, a oferit consultanta gratuita pentru înfintarea de firme si PFA.

Firma este preocupata în mod constant de dezvoltarea de noi solutii si de perfectionarea celor existente prin valorificarea avantajelor lucrului în echipa, încurajarea comportamentului pro-activ si inducerea sentimentului responsabilitatii în îndeplinirea obiectivelor fixate. Specialistii firmei sunt absolventi de învatamânt superior cu experienta, fapt care face ca solutiile oferite clientilor sa reflecte cele mai bune practici din domeniile mentionate.

S.C. ASCONT S.R.L.

Este o societate de contabilitate, de analiza a performantelor financiare si consultanta financiar-contabila, ce ofera servicii adaptate nevoilor societatiilor comerciale.
A fost înfiintata în august 1995 de catre o echipa de economisti profesionisti si experti contabili. Este membra a Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România.

Administratorul firmei este Vicepresedinte al Consiliului de Administrare al Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Brasov si stagiar al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.


Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului RomânieiIn atenția beneficiarilor:

Galerie foto